Fri fragt ved køb over 499 kr. Vi sender hver onsdag og du har varerne indenfor 1-3 dage.

Om os

Functional Future er historien om to barndomsvenner, der i 2017 ud fra vidt forskellig opvækst og ståsted havde en ting tilfælles – at gøre op med fødevarebranchens ugennemsigtighed og middelmådighed.

Denne interesse har drevet os til at skabe produkter, der er i samspil med vores naturlige biologiske/kemiske processer og gør os i stand til at modstå en verden med stigende krav og udfordringer. Vigtigst af alt; dette forsøg på at skabe noget unikt, må sætte det mindst mulige aftryk på vores jord og økosystem.

Siden vi var ganske små, har vi altid grinet lidt af alle de underlige produkter og smage, som Frederiks forældre af tysk afstamning havde i køleskabet og i krukker i fadeburet. Der var alt fra kombucha, kimchi og poser med biodynamiske labels. Denne “helse” baggrund var essentiel for, at ideen om Functional Future blev skabt.

Med en solid kemisk og anatomisk baggrund som kandidat i lægemiddelvidenskab og næsten ti års erfaring indenfor både produktion og kvalitetssikring af lægemidler, har Thomas de rette forudsætninger for at skabe produkter, der udfordrer de nuværende fremstillingsmetoder og arbejdsgange inden for fødevarebranchen. I forbindelse med en radikal og succesfuld kostændring i forsøget på at eliminere Thomas’ leddegigtssmerter, opstod behovet for et kraftigt og sukkerfrit ingefær/gurkemeje shot.

Her var pludselig muligheden for at udfordre det etablerede, og hjælpe mennesker i samme situation som Thomas og samtidig appellere til det stigende antal bevidste forbrugere. Den positive energi og feedback fra alle dem, som benytter produkterne, er nu blevet drivkraften bag Functional Future, og vi var ikke kommet så langt uden den!

Schließen (Esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Suchen

Einkaufswagen

Ihr Einkaufswagen ist im Moment leer.
Einkauf beginnen